Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Airconditioningwijzer.nl
Airconditioningwijzer.nl

Merken

Wanneer je een airco gaat aanschaffen zul je zien dat er een hoop merken beschikbaar zijn waaruit gekozen kan worden. Over het algemeen hebben de meeste merken, modellen beschikbaar die geschikt zijn voor klein- en grootgebruik. Er is een groot aanbod te vinden met airconditioners die thuis en op kantoor te plaatsen zijn.

Hieronder vind je een overzicht van bekende aircomerken in Nederland. Zie je een van deze merken in de winkel of online, dan weet je dat je te maken hebt met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

 • Carrier
  Willis Carrier was de uitvinder van de moderne airconditioner. Zijn bedrijf is uitgegroeid tot het meest bekende airco merk in de wereld. Ga naar de site van Carrier Nederland.
 • Delonghi
  Dit Italiaanse bedrijf staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Maakt mobiele airco’s. Ga naar de site van Delonghi.
 • Hitachi
  Hoge kwaliteit en betrouwbaar. Tevens betaalbare prijzen. Ga naar de site van Hitachi.
 • Midea
  Een van de allergrootste producenten van hoge kwaliteit airco’s. Alle apparaten worden zelf ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Het merk staat voor hoge kwaliteit.
 • Mitsubishi Electric
  Mitsubishi Electric weet hoe belangrijk het is om een ruimte op de juiste manier te koelen. Het klimaat moet aangenaam zijn om in te leven, werken en slapen. Het bedrijf levert airconditioners die kunnen koelen, verwarmen, filteren en ontvochtigen. De airco’s zijn voorzien van ClimateCare, zijn energiezuinig en fluisterstil. Ga naar de site van Mitsubishi Electric.
 • Daikin
  Daikin biedt meer dan gewoon verwarming en koeling; neem de controle over klimaat in handen met energiezuinige kwaliteitsproducten voor alle soorten ruimtes. Ga naar de website van Daikin.
 • Panasonic
  Bekende fabrikant van airconditioningsystemen. Kijkt altijd hoe zij haar producten nog beter kan maken. Panasonic heeft een grote lijn met airco’s die kunnen koelen en verwarmen. Geschikt voor thuis, kantoren, restaurants en winkels. Ga naar de site van Panasonic.
 • Samsung
  De grootste fabrikant van elektronica, waaronder airconditioningsystemen. Heeft een grote lijn met airconditioners. Het assortiment bestaat uit eenvoudige tot en met geavanceerde systemen. Te gebruiken in kleine en grote ruimtes. Ga naar de site van Samsung.
 • Toshiba
  Ontwikkelt airco’s met laag energieverbruik en die zijn voorzien van diverse luchtfiltertechnieken. Het is hun streven om apparatuur te maken die het binnenklimaat zo aangenaam mogelijk maken en de luchtkwaliteit zo zuiver mogelijk maken. Ga naar de site van Toshiba.

Aanbod vergelijken

Het is verstandig om altijd het aanbod te vergelijken. Zo krijg je een goed inzicht in de prijzen en kun je een betere beslissing maken. Het is dus handig om in contact te komen met verschillende leveranciers die verschillende merken aanbieden. Met onze gratis offerte service is dit mogelijk en kun je gratis en vrijblijvend meerdere bedrijven contacteren. En kunnen zij je een offerte op maat toesturen. Ga naar pagina airco offertes voor meer informatie.

Daarnaast kunnen wij je ook in contact brengen met warmtepomp specialisten aangezien je met een warmtepomp ook je huis kunt verwarmen en koelen.

 

Offertes voor airco's ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & Bespaar
 • Erkende installateurs