Werking airco

Werking airco in een kantoor
Dankzij voldoende frisse lucht en een goede luchtvochtigheid kunnen we beter presteren op de werkvloer. Daar komt nog eens bij dat werken in een prettig temperatuur veel comfortabeler is. Het is daarom logisch dat veel werkgevers kiezen voor één van de volgende aircosystemen in hun kantoren:

  • Cassette airco
  • Wand airconditioning
  • Vloer/console aircosysteem
  • Plafond airco
  • Satelliet airconditioning

Cassette airco
Als je op zoek bent naar een aircosysteem waarbij je veel ruimte bespaart is cassette airco ideaal. Bij dit systeem wordt de airco in een verlaagd plafond geïnstalleerd. Het enige wat je van de airco ziet is een rooster in het plafond. Voorwaarde voor deze airco is echter wel dat er een verlaagd plafond is.

Wand airconditioning
Wand airco is het verreweg het populairste verkoelingssysteem in kantoren. De reden hiervoor is dat het een veelzijdig optie is. Deze airco wordt hoog aan de wand gemonteerd en is daardoor in vrijwel elke ruimte te gebruiken.

Vloer/console aircosysteem
Soms is het niet mogelijk om een wand -of cassette airco te plaatsen vanwege de vormgeving in een kantoor. Je kunt dan kiezen voor een vloer/ console airco. Dit apparaat kan op de vloer of laag aan de wand worden geplaatst.

Plafond airco
Wil je airco in het plafond maar heb je geen verlaagd plafond om het in te kunnen installeren? Dan kun je ook kiezen voor plafondairco. Uiteraard zie je het apparaat hierbij wel goed zitten, maar niettemin blijven de wanden en de vloer vrij om anders in te richten.

Satelliet airconditioning
Wil je een zeer groot kantoor voorzien van airconditioning? Dan kun je het beste gaan voor satelliet airconditioning. Het enige wat je ziet is een klein roostertje. Het grote voordeel van dit systeem is dat het subtiel aanwezig is, bijna geen geluid maakt en je geen last hebt van een tochtstroom.

Airco prijzen vergelijken?

Kom vrijblijvend in contact met aanbieders van airco’s en laat je adviseren over de mogelijkheden. Door het aanbod naast elkaar te leggen maak je een betere keuze en kun je besparen op je aankoop. Offertes vergelijken is gratis en vrijblijvend.

Airconditioning

Je vindt op AirconditioningWijzer.nl veel informatie en tips over airco's. De praktische informatie maakt het mogelijk om een betere keuze te maken zodat je de juiste airco koopt.

Ook kun je in contact komen met leveranciers van airco's. Die ook de complete installatie voor je kunnen verzorgen.

Alle onderwerpen A-Z
Bekijk de 35+ onderwerpen die je op deze website kunt vinden.

Aanbieders vergelijken?

Neem vrijblijvend contact op met airco leveranciers. Vraag gratis airco offertes aan.

© 2011-2019 Airconditioningwijzer.nl | Airconditioning | Voor aircoleveranciers