Warmtepomp

Verwarm je huis energiezuinig met een warmtepomp
Niets is zo fijn als een heerlijk zonnetje op een mooie zomerdag. Maar als de temperaturen boven de 20 graden komen kan het binnen al snel behoorlijk warm worden. Zeker als je een flinke raampartij in huis hebt. Je zou zeggen dat veel mensen daarom airco in huis nemen. Het tegenoverstelde is waar. De meeste mensen zetten liever een raam open. De oorzaak hiervan ligt in het feit dat veel mensen denken dat airco heel duur is. De laatste jaren is er echter veel veranderd op het gebied van aircosystemen. Ze zijn niet alleen voordeliger maar ook veel efficiënter en energiezuiniger geworden. Wij leggen je uit hoe dit precies zit.

Gebruik de airco het hele jaar door
Bij oudere aircosystemen zat er maar één functie op het apparaat: verkoelen. De airco’s van tegenwoordig kunnen veel meer. Niet alleen kun je allerlei verschillende temperaturen instellen, je kunt ook timen en het apparaat automatisch in -of uit laten schakelen. Eén van de meest vernieuwende ontwikkelingen is echter de warmtepomp. Met behulp van een waterpomp kun je ook warme lucht uit de airco laten blazen. De airco fungeert dan als een soort verwarming. Het gebruik van de airco hoeft dus niet langer beperkt te zijn tot de warme zomerdagen. Het hele jaar door kun je de airco aanzetten. En het grote voordeel is dat verwarming door middel van een warmtepomp energiezuiniger en dus ook veel goedkoper is dan een normale cv-installatie.

Bespaar nog meer met een alles-in-één warmtepompsysteem
Eén van de meest geavanceerde airco’s van dit moment zijn die met een alles-in-één-warmtepompsysteem. Met deze airco kun je de woning verkoelen, verwarmen én je hebt altijd voldoende warm tapwater. Je bespaart dan zowel op je warmte -als je energieverbruik. Een dergelijke investering is zeker de moeite waard om te overwegen.

Airco prijzen vergelijken?

Kom vrijblijvend in contact met aanbieders van airco’s en laat je adviseren over de mogelijkheden. Door het aanbod naast elkaar te leggen maak je een betere keuze en kun je besparen op je aankoop. Offertes vergelijken is gratis en vrijblijvend.

Airconditioning

Je vindt op AirconditioningWijzer.nl veel informatie en tips over airco's. De praktische informatie maakt het mogelijk om een betere keuze te maken zodat je de juiste airco koopt.

Ook kun je in contact komen met leveranciers van airco's. Die ook de complete installatie voor je kunnen verzorgen.

Alle onderwerpen A-Z
Bekijk de 35+ onderwerpen die je op deze website kunt vinden.

Aanbieders vergelijken?

Neem vrijblijvend contact op met airco leveranciers. Vraag gratis airco offertes aan.

© 2011-2019 Airconditioningwijzer.nl | Airconditioning | Voor aircoleveranciers