Waarom een airco?

Waarom airco zorgt voor betere prestaties
De meeste kantoren, hotels en restaurants hebben tegenwoordig wel een goed aircosysteem. Zo’n systeem geeft verkoeling tijdens de warme zomermaanden. Ook blijft de omgevingstemperatuur altijd aangenaam om in te werken. En vooral dat laatste is heel belangrijk. Uit onderzoek blijkt namelijk dat we vanaf een temperatuur van 24 graden minder productief worden. Sterker nog: met elke graad warmer neemt de productiviteit verder af. Wij leggen je uit hoe dit precies zit.

In een optimaal klimaat kan ons lichaam beter presteren
Dankzij het aircosysteem in een kantoor is er altijd voldoende frisse lucht. Daarnaast is de luchtvochtigheid altijd precies goed. Hierdoor functioneert ons lichaam beter en voelen we ons beter. En als we ons fysiek beter voelen kunnen we ook optimaal presteren. Onderzoek heeft uitgewezen dat werknemers bij een goede klimaatbeheersing zelfs 10 tot 15% productiever zijn dan wanneer ze in een omgeving zonder airco zouden werken. En dat geldt voor administratief werk, maar ook voor mentaal werk. De werkgever heeft dus veel te winnen bij een goede klimaatbeheersing.

Dankzij klimaatbeheersing willen mensen meer presteren
Werken in een prettige omgevingstemperatuur is dus heel goed voor het bedrijfsrendement. Maar het mes snijdt aan twee kanten. De werknemers zullen namelijk met veel meer plezier werken in een kantoor met airconditioning omdat het aangenamer en comfortabeler is. Men zal zich tevredener voelen en daardoor ook meer geneigd zijn om beter te wíllen presteren.

Een investering die de moeite waard is
Airco is een flinke investering voor een bedrijf. Maar het is duidelijk dat werkgevers goede redenen hebben om toch voor klimaatbeheersing te kiezen. Hiermee bewerkstelligen ze immers een veel beter bedrijfsrendement. De werknemers zijn fysiek beter in staat om te presteren en zij zullen hier ook meer motivatie voor hebben dankzij de goede arbeidsomstandigheden.

Airco prijzen vergelijken?

Kom vrijblijvend in contact met aanbieders van airco’s en laat je adviseren over de mogelijkheden. Door het aanbod naast elkaar te leggen maak je een betere keuze en kun je besparen op je aankoop. Offertes vergelijken is gratis en vrijblijvend.

Airconditioning

Je vindt op AirconditioningWijzer.nl veel informatie en tips over airco's. De praktische informatie maakt het mogelijk om een betere keuze te maken zodat je de juiste airco koopt.

Ook kun je in contact komen met leveranciers van airco's. Die ook de complete installatie voor je kunnen verzorgen.

Alle onderwerpen A-Z
Bekijk de 35+ onderwerpen die je op deze website kunt vinden.

Aanbieders vergelijken?

Neem vrijblijvend contact op met airco leveranciers. Vraag gratis airco offertes aan.

© 2011-2019 Airconditioningwijzer.nl | Airconditioning | Voor aircoleveranciers