Airco voor kantoor

Airco voor kantoor
Tijdens het werk is airco onontbeerlijk. In veel kantoren kunnen de temperaturen namelijk heel hoog oplopen. Zelfs wanneer het buiten nog tamelijk fris is. Dit heeft alles te maken met het grote aantal mensen wat zich op een klein oppervlak bevindt. Daar komt nog eens bij dat veel kantoren slecht geventileerd zijn. Dat betekent overigens niet dat er geen ramen zijn. Vaak is er juist een overvloed aan glas. En ook dit draagt bij aan de hoge temperaturen. De combinatie van het zonlicht en al die ramen zorgt namelijk voor een broeikaseffect. Om het werken aangenaam te houden is een goede airco dus wel zo prettig.

Tevreden mensen presteren beter
Als de temperaturen oplopen gaan we zweten, het wordt benauwd en dit kan voor veel frustraties zorgen bij de medewerkers. Het is dus logisch dat een goede temperatuur leidt tot meer tevredenheid onder het personeel. En tevreden werknemers zullen gemotiveerder zijn en beter willen presteren voor hun baas. Het is daarom begrijpelijk dat veel werkgevers hun werknemers tegemoet willen komen door het verbeteren van het klimaat op de werkvloer.

Bij gezonde temperaturen is men productiever
Het spreekt voor zich dat tevreden mensen beter willen presteren dan mensen die last hebben van de warmte. Het is echter ook wetenschappelijk bewezen dat werknemers daadwerkelijk productiever zijn wanneer de temperatuur optimaal is. Een temperatuur van maximaal 24 graden is ideaal voor zowel mentaal als administratief werk. Elke graad warmer zorgt voor een behoorlijke afname van de productiviteit. En dit gaat natuurlijk ten koste van het bedrijfsrendement. Het is dus niet alleen in het belang van de werknemers maar ook in het belang van de werkgever zelf om een aircosysteem te laten installeren. Hiermee is een gezonde temperatuur altijd gegarandeerd en blijft het personeel zo productief mogelijk.

Airco prijzen vergelijken?

Kom vrijblijvend in contact met aanbieders van airco’s en laat je adviseren over de mogelijkheden. Door het aanbod naast elkaar te leggen maak je een betere keuze en kun je besparen op je aankoop. Offertes vergelijken is gratis en vrijblijvend.

Airconditioning

Je vindt op AirconditioningWijzer.nl veel informatie en tips over airco's. De praktische informatie maakt het mogelijk om een betere keuze te maken zodat je de juiste airco koopt.

Ook kun je in contact komen met leveranciers van airco's. Die ook de complete installatie voor je kunnen verzorgen.

Alle onderwerpen A-Z
Bekijk de 35+ onderwerpen die je op deze website kunt vinden.

Aanbieders vergelijken?

Neem vrijblijvend contact op met airco leveranciers. Vraag gratis airco offertes aan.

© 2011-2019 Airconditioningwijzer.nl | Airconditioning | Voor aircoleveranciers